17/10/2019 18:28:14 - 17/10/2019 18:28:14 - 26761 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Bahçıvan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasına teknik gezi düzenlenmiştir. İnsan Kaynaklari Yöneticisi Sonay KARABUDAK eşliğinde, Firma Üretim Müdürü Zekeriya SEKİ, Vardiya Amiri Sezai OKUMUŞ ögrencilerimize üretim ve paketleme bölümlerini gezdirerek tereyağ ve birçok farklı peynir çeşitlerinin  üretimlerini anlatmışlardır. Firma süt alım laboratuvarı ziyaret edilerek yapılan analizler hakkında öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.
 
İnsan Kaynaklari Yöneticisi Sonay KARABUDAK, Firma Üretim Müdürü Zekeriya SEKİ, Vardiya Amiri Sezai OKUMUŞ ve Bahçıvan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye  göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.
üniversite-sanayi işbirliği teknik gezi

Facebook Twitter Google Plus
Bahçıvan Gıda
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi