22/11/2019 17:26:56 - 22/11/2019 17:26:56 - 27871 Okunma
 
22 Kasım 2019 Cuma 13:26
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Danone firmasına teknik gezi düzenlenmiştir. İnsan Kaynakları ekibinden Sevdiye ARICIOĞLU eşliğinde, UHT Ünite yöneticisi Uğur ARSLAN, Kıdemli takım lideri Ali Osman GÜNHAN ve Proses Ünite yöneticisi Bülent KÜLHAN öğrencilerimize üretim ve paketleme bölümlerini gezdirerek Danone bünyesinde üretilen ürünler hakkında bilgi vermişlerdir. Laboratuvar uzmanı Emel KÖRÜKÇÜ ÇAKIR ürünlerin süt alımdan, proses ve son ürün kontrolüne dek yapılan kalite kontrol analizlerini paylaşmis ve bu alanda ne kadar hassas davrandıklarını belirtmiştir. Teknik gezimizin sonunda öğrencilerimiz firma tarafından hazırlanan farklı ürün çeşitlerini değerlendirme imkanı bulmuşlardır.
"Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. A.Ş Firmasına" firmasına göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.
danone teknikgezi

Facebook Twitter Google Plus
Danone Tikveşli
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi