28/11/2019 17:44:46 - 28/11/2019 17:44:46 - 19164 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Kırklareli Arı Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Rıdvan ULUS öğrencilerimize okulumuz seminer salonunda arı ürünleri üzerine çok değerli bilgiler vermiştir. Ham bal, propolis ve arı sütünün antimikrobiyel, antienflamatuar özelliklerinden bahsetmis, balın özellikle ısıl işlem görmemesi gerektiğine vurgu yapmıştır. Hergün 1 çorba kaşığı bal tüketiminin vücut ve ruh sağlığına olumlu etkisi olduğunu aktarmıştır.
" Sn. Rıdvan Ulus' a  " değerli paylaşımlarından dolayı teşekkür ederiz.
3+1 üniversite-sanayi işbirliği

Facebook Twitter Google Plus
Kırklarelı Arı Yetiştiriciliği Birligi Başkanı İle Söyleşi
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi