- Anasayfa
- Sayfalar
- Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Kırklareli Arı Yetiştiriciliği Birliği Başkanı İle Söyleşi
28/11/2019 17:44:46 - 28/11/2019 17:44:46 - 19164 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Kırklareli Arı Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Rıdvan ULUS öğrencilerimize okulumuz seminer salonunda arı ürünleri üzerine çok değerli bilgiler vermiştir. Ham bal, propolis ve arı sütünün antimikrobiyel, antienflamatuar özelliklerinden bahsetmis, balın özellikle ısıl işlem görmemesi gerektiğine vurgu yapmıştır. Hergün 1 çorba kaşığı bal tüketiminin vücut ve ruh sağlığına olumlu etkisi olduğunu aktarmıştır.
" Sn. Rıdvan Ulus' a " değerli paylaşımlarından dolayı teşekkür ederiz.
3+1 üniversite-sanayi işbirliği

Kırklarelı Arı Yetiştiriciliği Birligi Başkanı İle Söyleşi