16/07/2024 15:06:21 - 16/07/2024 15:06:21 - 817 Okunma

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Tek Ders Sınavı 26 Temmuz 2024 Cuma günü saat 11:00’de yüz yüze yapılacaktır.

Tek ders sınavına başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda linki verilen dilekçelerini imzalı şekilde doğrudan yada e-posta (tbmyo@klu.edu.tr) ile Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna en geç 24 Temmuz 2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar ulaştırmaları gerekmektedir.

Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

e-posta:  tbmyo@klu.edu.tr

• Tek Ders Sınavına girecek öğrenci listesi 25 Temmuz 2024 Perşembe günü internet sayfamızdan ilan edilecektir.
  • Başvuruda mezuniyeti için azami öğrenim süresini kullanmamış öğrencilerden, devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için GANO’sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gereklerini yerine getirmiş öğrenciler ve bu sınav sonucu alacağı notun katkısıyla GANO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması gerekmektedir.
  • Öğrencilerimiz Tek Ders Sınav hakkını bir kez kullanabilir. Tek ders sınavında en az CC (65) notu alan öğrenci başarılı sayılır.
  • Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılmaz. Öğrenci tek ders sınav hakkını öğrenim süresince bir kez kullanabilir.

tek ders

Bilgi Yönetim Sistemi