Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı 1. Sınıf öğrencileri ile Belu Gıda Atölyesine teknik gezi düzenlemiştir. Öğrencilerimize Öğr.Gör. Gizem PAKSOY eşlik etmiştir.
Belu Gıda işletmecisi Nermin Ege, tarımsal üretimlerinin de kendilerinin gerçekleştirdikleri taze sebze meyvelerden üretimlerini sağladıkları; hazır çorba karışımları, meyve püreleri, kaşık mamaları, bebek ve çocuk ek gıda ürünlerinin üretim basamaklarını anlatmıştır. Makarna üretim süreçleri açıklanarak, fermantasyon aşamasında tarhana üretimi gösterilmiştir. Öğrencilerimize üretim süreçlerinde kullanılan teknik ekipman ve cihazlar tanıtılarak, paketleme ve ürünlerin etiketleri hakkında bilgiler verilmiştir.
Öğrencilerimizi kabul ederek, eğitim ve uygulama alanlarına yönelik değerli bilgiler veren Belu Gıda İşletme sahibi Sn. Nermin Ege’ye teşekkürlerimizi sunarız.
Gıda Teknolojisi Teknik Gezi