18/10/2024 16:52:49 - 18/10/2024 16:53:53 - 67 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı 1. Sınıf öğrencileri ile Belu Gıda Atölyesine teknik gezi düzenlemiştir. Öğrencilerimize  Öğr.Gör. Gizem PAKSOY eşlik etmiştir.

Belu Gıda işletmecisi Nermin Ege, tarımsal üretimlerinin de kendilerinin gerçekleştirdikleri taze sebze meyvelerden üretimlerini sağladıkları; hazır çorba karışımları, meyve püreleri, kaşık mamaları, bebek ve çocuk ek gıda ürünlerinin üretim basamaklarını anlatmıştır. Makarna üretim süreçleri açıklanarak, fermantasyon aşamasında tarhana üretimi gösterilmiştir. Öğrencilerimize üretim süreçlerinde kullanılan teknik ekipman ve cihazlar tanıtılarak, paketleme ve ürünlerin etiketleri hakkında bilgiler verilmiştir.

Öğrencilerimizi kabul ederek, eğitim ve uygulama alanlarına yönelik değerli bilgiler veren  Belu Gıda İşletme sahibi Sn. Nermin Ege’ye teşekkürlerimizi sunarız.

 

Gıda Teknolojisi Teknik Gezi

Facebook Twitter Google Plus
Gıda Teknolojisi Belu Gıda
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi