26/11/2024 14:46:42 - 26/11/2024 14:49:22 - 46 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı 1.sınıf öğrencileri Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Sardunya Gıda Kalite Kontrol Teknikeri Mervenur EKREN ile online söyleşi gerçekleştirmiştir. Mervenur  Hanım hazır yemek sektörü hakkında bilgiler vererek, gıda teknikerinin bir iş günü içerisinde neler yaptığını, sektördeki sorumluluklarını anlatmıştır. Kalite kontrol parametreleri üzerinde durmuş ve öğrencilerimize staj deneyimlerinin ne denli önemli olduğunu aktarmıştır.

Katılımlarından dolayı kendisine teşekkür ederiz.

 

Gıda Teknolojisi

Facebook Twitter Google Plus
Sardunya Gıda
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi