26/12/2024 14:45:56 - 26/12/2024 14:46:16 - 59 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri Gıda Katkı Maddeleri dersi uygulaması kapsamında Öğr.Gör. Necdet BİKBAY eşliğinde 20 Aralık 2024 tarihinde Kivili Jöle ve Muzlu Puding imalatı gerçekleştirdi.

 

Gıda Teknolojisi

Facebook Twitter Google Plus
Gıda Teknolojisi Üretim Etkinliği
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi