27/12/2024 17:07:10 - 27/12/2024 17:07:37 - 52 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı 1.sınıf öğrencileri Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Akkol Yemek Kalite Güvence Müdürü Gıda Mühendisi Tuğçe Ecem TAŞ ile çevrimiçi söyleşi gerçekleştirmiştir. Sayın Tuğçe Ecem TAŞ, ham madde kabulü, üretim kontrolleri, menü planlaması ve son ürün kontrolleri tüm basamakları, catering sektöründe kritik noktalar hakkında bilgi paylaşımında bulunmuştur.

Katılımlarından dolayı Tuğçe Ecem TAŞ 'a teşekkür ederiz.

 

Gıda Teknolojisi

Facebook Twitter Google Plus
Gıda Teknolojisi Akkol Yemek Söyleşisi
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi