30/12/2024 16:20:46 - 30/12/2024 16:22:54 - 63 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Bölümü 1.sınıf öğrencileri Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Dessera Bağ Evi Gıda Mühendisi Nur ORAKÇIOĞLU konuğumuz olarak, öğrencilerimiz  ile söyleşi gerçekleştirmiştir.

Üzümün yetiştirilme koşulları ve çeşitleri ile başlayan söyleşimizde öğrencilerimiz üzümün bağdaki kontrollerinden içecek üretim basamaklarına, kalite kontrol süreçleri ve analizleri hakkında sunum yapılmıştır.

Katılımlarından dolayı Sayın Nur ORAKÇIOĞLU 'na teşekkür ederiz.

 

Gıda Teknolojisi

Facebook Twitter Google Plus
Gıda Teknolojisi Dessera Bağ Evi Etkinliği
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi